Ételfotózás - Hotel & Food Photography

Ételfotózás

KIEMELKEDNÉL A VERSENYTÁRSAK KÖZÜL? FELPÖRGETNÉD AZ ONLINE RENDELÉSEKET?

A szálloda fotózás mellett a másik fő profilunk az ételfotózás, így jó helyen jársz!

Mindenki, aki reklámozott már terméket vagy szolgáltatást, tudja, hogy milyen fontos szerepe van a vizuális hatásoknak, a fényképeknek egy promóció sikeres lebonyolításában. Különösen, ha online rendelésről beszélünk, ahol szinte csak a fényképek alapján döntenek a vásárlók. Mi hosszú évek tapasztalatával és számtalan referenciával vállaljuk ételfotóid elkészítését!

Nézd meg a galériát! >>

Szolgáltatásaink

Ételfotózás étlapra

Amikor az ételfotózás célja az egyes ételek bemutatása, akkor a legtöbb esetben minél közelebbről, minél kevesebb figyelemelterelő dekorációs elemmel fényképezzük az ételeket. A megfelelő világítás beállítása, a jól komponált képek és a kiváló minőségű felvételek lehetővé teszik, hogy az ételek minden egyes részlete jól látható legyen, hogy a fogások még ínycsiklandóbbnak tűnjenek. A célunk ilyenkor az, hogy a vendég meg akarja kóstolni az adott ételt és természetesen az, hogy ezzel vásárlásra ösztönözze.

ételfotózás étlapra
ételfotózás étlapra

Reklámfotók, kreatív anyagok

A képeink célja kreatív anyagok elkészítésénél, hogy a kellemes, esztétikus elemek megjelenítésével hívja fel a figyelmet az ételekre. Az étel van alapvetően a középpontban, de a teríték, elrendezés és a környezet igazodik a trendekhez. Sok esetben színekkel, fény-árnyék hatásokkal alakítjuk a kép által keltett hatást, aminek következtében az összkép lesz fontos. Ezek a típusú képek jellemzően reklámokhoz, vagy a közösségi oldalakra készülnek, kiválóak a figyelemfelkeltésre és ahhoz, hogy mindig legyen megfelelő tartalom az instagram, facebook, vagy egyéb fiókjaidon. Egy fotózás alkalmával több havi képes tartalomnak megfelelő fotó készül, így érdemes előre tervezni és elkészíteni a következő promóciókhoz, szezonális eseményekhez, ünnepekhez illő fotókat is.

Miért fontos a profi ételfotózás?

Modern világunkban az ízt, az érintést, az illatot és a hangot is megelőzi a látvány. Az első találkozás egy helyszínnel, egy étellel, egy élménnyel. Évekkel ezelőtt a vizualitás nem kapott még alapvető szerepet egy étterem, hotel brandjében. Ma már azonban bizalmatlanságot kelt a kevés fotó, a korlátozott vizuális megjelenés, így kiemelt jelentőséggel bír az ételfotózás. Különösen igaz ez az online vásárlásra, rendelésre, ahol a vásárlók szinte kizárólag a képek alapján döntenek a vásárlásról. Ha vannak képek...és ha azok a képek elérték a kívánt hatást! Hogy hogyan lehet elérni ezt a hatást egy-egy fotóval? Komoly munkával, komoly szakemberrel.

Szeretnéd, hogy a vendégek rögtön bizalmat szavazzanak nektek a bemutatkozó képeitek alapján? Szeretnéd növelni a netes megrendeléseket?

keress minket bizalommal és kérj árajánlatot ételfotózásra még ma!

ételfotózás étlapra